Yhteistyöt

Muu maa mandariini on ulkomailla asuvien suomalaisen kirjoittajan lifestyle- ja matkailuaiheinen blogi. Löydät tämän hetkiset kirjoittajat ja asuinmaat päävalikoista.

Jaamme tietoa ja käytännön vinkkejä ulkomailla asumiseen ja matkailuun liittyen. Blogistamme löytyy niin neuvoja viisumiviidakkoon, ohjeita ulkomaille muuttamiseen kuin suosituksia moniin eri matkakohteisiinkin, arkielämän ja uusien kulttuurien pohdiskeluja unohtamatta.

Teemme erittäin mielellämme yhteistöitä erilaisten arvomme jakavien toimijoiden kanssa niin asuinmaissamme kuin kansainvälisestikin. 

Sisällöntuotantoa matkailuyrityksille, hakukoneoptimointia, valokuvausta, lomamajoitusta & paljon muuta!

Johanna Paaso 

Johanna tekee oman yrityksensä Onda Productionin kautta sisällöntuotantoa, sosiaalista mediaa, hakukoneoptimointia ja verkkosivuja. Johanna on valmistunut Haaga-Heliasta (AMK) matkailu-, ja tapahtuma-alan restonomiksi ja kouluttautunut myös digimarkkinoinnin ammattilaiseksi. 

Johanna tekee erittäin mielellään yhteistyötä erilaisten pienyrittäjien, matkailualan toimijoiden sekä tapahtuma-alan ammattilaisten kanssa. 

Johannan nettisivuille pääset tästä. Lisää voit lukea myös Johannan LinkedInistä.

Johanna Maldonado

Johanna on monialainen yksityisyrittäjä, joka rakentaa ekologista lomavuokraukseen valmistuvaa taloa Portugalissa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Lagoa de Albufeiran upeista hiekkarannoista. Taloprojektin etenemistä ja vuokrauskalenterin aukeamista voit seurata Instagramissa ja Facebookissa.

Johanna on lisäksi myös intohimoinen kirjoittaja ja kääntäjä, joka loihtii tarpeisiisi sopivaa sisältöä usealla eri kielellä, erikoistuen matkailu- ja kestävyysteemaiseen sisällöntuotantoon sekä valokuvaukseen. Johannan kirjoittaman Portugaliin sijoittuvan matkaoppaiden sarjan löydät osoitteesta lomaeuroopassa.fi/portugali.

Näiden lisäksi Johanna luo myös makrameesisustusta, -asusteita ja tekstiilitaidetta VANAMO knots -nimen alla, joten lue blogista tämän käsityöyrityksen tarina ja ota yhteyttä, mikäli olisit vailla sielukasta ja boheemia makrameeseinävaatetta tai jotain muuta kierrätyspuuvillasta sekä luonnonmateriaaleista valmistettua!


Koulutukseltaan Johanna on ympäristösuunnittelija (AMK) sekä ympäristötieteeseen ja kehitysyhteistyöhön erikoistunut filosofian maisteri. Lue lisää LinkedInistä.